Garanti

Garanti Bilsalg

Vi følger Købelovens bestemmelser i forbindelse med salg af brugte biler.

Vi ønsker at du som kunde, skal føle dig sikker ved at handle ved os. Derfor vil der på alle detailhandler være 2 års reklamationsret ifølge købeloven. Derudover kan vi tilbyde en 36 måneders 100% Autotjek og 3 års forsikrings garanti.

Det vil sige at bilen er serviceret, der er lavet en uvildig brugtbilsattest og der medfølger en 2 års forsikrings garanti på motor, gear og turbo .

Vi lægger meget vægt på vores kundeservice.

autobranchen-danmark
100-%-autotjek

Garanti Værksted

Vi yder 36 måneders garanti på udført arbejde.

Garantibestemmelser for udført arbejde

AutoPartner værkstedet yder 36 måneders garanti på udført arbejde jf. nedenstående betingelser:

 Omfang

Der ydes 36 måneders garanti på materiale- og produktionsfejl på autoreservedele og arbejde, som opstår og anmeldes i garantiperioden.
Slid, ælde, og renoverede motorer er ikke omfattet af garantien. Øvrige undtagelser af dele/services kan forekomme, og skal fremgå af reparationsaftalen og faktura.

Garantien omfatter ikke fejl eller skader opstået direkte eller indirekte som følge af kundens fejlbetjening, fejlagtig til- eller frakobling, overlast, motorsport, skødeløs behandling, mangelfuld vedligeholdelse, forkert brændstof, olie, smøremidler etc. og andre ydre påvirkninger.

 Garantiperioden

Garantien gælder fra fakturadato fra AutoPartner værkstedet og 36 mdr. herefter.

Ved udbedring af mangler under garantien ydes 24 måneders reklamationsret på udskiftede dele, dog minimum 36 måneders garanti fra det oprindelige anskaffelsestidspunkt.

Dokumentation
Ved anmodning om garantiudbedring, skal skadesbeskrivelsen og fakturakopi/dokumentation fra AutoPartner værkstedet fremvises, for montering på det pågældende køretøj,

Garantisagen skal indleveres og afkræves af det AutoPartner værksted, som har leveret ydelsen.
Det er alene det udførende AutoPartner værksted som hæfter for garantien.

Godtgørelse af krav
Kunden har intet krav på evt. inddirekte følgeskader eller kompensation for gener, som kan være opstået pga. et defekt produkt/service.
AutoPartner værkstedet har ret til at afgøre, om godtgørelse skal ske som kreditering af den oprindelige fakturapris eller som levering af en erstatningsvare.

Øvrige forhold:
Garantien er et tillæg og gældende ved forbrugerforhold og begrænser ikke på nogen måde de ufravigelige rettigheder, som garantimodtageren har i henhold til dansk lovgivning, herunder købeloven. Garantien er ikke gældende ved B2B.

Engros

Alle biler som sælges som byttebil/engros biler, sælges kun engros til et moms nummer. Det kan så være en hvilken som helst firma. KUN til personer med CVR. Nr. (moms nummer).

Skriftlig kilometergaranti

Vi leverer selvfølgelig alle vore biler med skriftlig kilometergaranti. I 95% af alle vore biler vil du finde en servicebog, som fortæller bilens historie og viser, hvordan den tidligere ejer har vedligeholdt bilen.

Værksted:

På værksteds arbejde og alle uoriginale reservedele er der 3 års garanti.

Vi er også medlem af ”Dansk Bilbranche Råd”